The Honda PCX / Honda Forza / SH Forums

Your predominant source of information for the Honda PCX 125, Honda PCX ESP, Honda PCX 150, and Forza. Now featuring a SH300i / SH150i subforum!
It is currently Mon Jan 22, 2018 3:12 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 24 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: Tue Dec 12, 2017 7:03 am 
Offline
New Member
New Member
User avatar

Joined: Sun Dec 10, 2017 3:17 pm
Posts: 17
Location: UK, London
Year: 2013
Color: grey
Thanks for all the information. I will look at it all tonight tonight and let you all know how it goes. Hopefully it’s the fuse.

_________________
2013 Forza 300

BMW S1000XR
KTM 250 XC-f
Suzuki Van Van


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Dec 12, 2017 2:52 pm 
Offline
New Member
New Member
User avatar

Joined: Sun Dec 10, 2017 3:17 pm
Posts: 17
Location: UK, London
Year: 2013
Color: grey
Thanks for all of your support guys, excellent intro to the forum as a new forza owner and member.

Well it was the 10A fuse under the rh glove box. a couple of photos to clarify the issue for any other owners with the same problem.....

Now if any of you are able to advise on a workshop manual DL!!


Attachments:
File comment: The offending article - 10A blown mini fuse
IMG_2222.jpg
IMG_2222.jpg [ 6.72 KiB | Viewed 95 times ]
File comment: Close-up if the 2 fuse locations
IMG_2220.jpg
IMG_2220.jpg [ 8.07 KiB | Viewed 95 times ]
File comment: Looking in from above at the fuse holder
IMG_2219.jpg
IMG_2219.jpg [ 10.61 KiB | Viewed 95 times ]
File comment: The top off the glovebox, remove the 2 top most screws
IMG_2218.jpg
IMG_2218.jpg [ 40.74 KiB | Viewed 95 times ]

_________________
2013 Forza 300

BMW S1000XR
KTM 250 XC-f
Suzuki Van Van
Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Dec 19, 2017 11:15 pm 
Offline
Regular User
Regular User

Joined: Sat Nov 05, 2016 2:03 pm
Posts: 227
Location: northern ontario
Year: Forza 300
Color: red/2014
knick620 wrote:
Thanks for all of your support guys, excellent intro to the forum as a new forza owner and member.

Well it was the 10A fuse under the rh glove box. a couple of photos to clarify the issue for any other owners with the same problem.....

Now if any of you are able to advise on a workshop manual DL!!


Here is the wiring diagram (800x600, hoping it is showing good) :


Attachments:
Diag Forza (2).jpg
Diag Forza (2).jpg [ 296.68 KiB | Viewed 66 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 08, 2018 6:03 pm 
Offline
Regular User
Regular User

Joined: Sat Jun 20, 2015 6:34 pm
Posts: 163
Location: Columbia, SC USA
Year: 2014
Color: Red
Just to be clear, both my paper-copy USA shop manual and the PDF of the UK owners manual I found online specify 35/35W bulbs. If the replacements you bought are 60/65W, things are going to burn out/up.

_________________
Current ride: 2014 Forza
Traded in: 2003 GL1800 with 152K and several IBA rides on the clock
6 other previous bikes
more than 1/2 million miles logged
now just commuting instead of touring


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 24 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Like what you see here? Buy the admin a beer! Donate at the link below:

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group. Color scheme by ColorizeIt!