The Honda PCX / Honda Forza Forums

Your predominant source of information for the Honda PCX 125, Honda PCX ESP, Honda PCX 150, and Forza 300. Now featuring a Forza 125 subforum!
It is currently Sat Oct 21, 2017 11:29 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Nov 16, 2016 9:31 am 
Offline
New Member
New Member
User avatar

Joined: Wed Nov 16, 2016 9:17 am
Posts: 18
Location: Pattaya/Bangkok Thailand
Year: 2017
Color: Blue
Most of the lights on my instrument panel are not working.
The only ones that are working are the gas gage light and the red speedometer line.
Is this a fuse issue?

Thanks for the help


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 16, 2016 9:36 am 
Offline
Frequent Poster
Frequent Poster
User avatar

Joined: Sat Dec 19, 2015 6:23 pm
Posts: 786
Location: Long Island , NY, Tampa, Ft laud
Year: 2013
Color: blk
Good idea to check all fuses and connectors( plugs)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 16, 2016 7:08 pm 
Offline
Official Moderator
Official Moderator
User avatar

Joined: Sun Jun 09, 2013 7:49 am
Posts: 2513
Location: Bangkok, Thailand & Niagara Falls, USA
Color: White is faster
You should be able to get to the connector plugs just behind the windscreen.

_________________
2010 Honda PCX 125 in Thailand (White) - "White Lightning" Sold in Sept 2017
2009 Yamaha Majesty YP400 in USA (Metalic Titanium) - "The Throne"


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 16, 2017 8:35 pm 
Offline
New Member
New Member

Joined: Mon Jan 16, 2017 8:17 pm
Posts: 1
Location: Florida
Year: 2013
Color: Red
If I understand correctly, I have exactly this issue as of a few days ago (bought my scooter new in 2012). Actually, most of the lights work except for the speedometer backlight (scale and blue ring). When you look at my instrument cluster at night, all you see is the red speedometer pointer and fuel level/mileage indicator light. The turn signal indicators work. It's not a huge inconvenience. I'm starting to learn what needle angles correspond to which speed, but it's annoying. Would appreciate any word if somebody knows what the problem is. Thanks!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Oct 14, 2017 12:24 pm 
Offline
New Member
New Member

Joined: Sat Oct 14, 2017 11:18 am
Posts: 6
Year: 2012
Color: Red
Hi guy's.....my bike has just developed the same problem, also a 2012 model. Started with the speedo backlight going, now the fuel guage backlight went last night!
Has anyone managed to fix this without having to replace the whole speedo module ?
Any photo's or part numbers of the backlight bulbs would be useful, so I can get the parts in stock before dismantling.
Thanks in advance...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Like what you see here? Buy the admin a beer! Donate at the link below:

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group. Color scheme by ColorizeIt!