The Honda PCX / Honda Forza Forums

Your predominant source of information for the Honda PCX 125, Honda PCX ESP, Honda PCX 150, and Forza 300. Now featuring a Forza 125 subforum!
It is currently Wed Aug 23, 2017 8:41 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Jul 30, 2017 4:14 pm 
Offline
New Member
New Member

Joined: Sun Jul 30, 2017 10:07 am
Posts: 13
Location: Southport Merseyside uk
Year: 2015
Color: Brown
8) Hi everyone hope someone can help my pcx indicators hazard light's and main beam seem to be playing up and it's intermittent any help will be much appreciated I'm from Southport Merseyside and my pcx is 2015 model


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jul 30, 2017 4:16 pm 
Offline
What's a wot?
What's a wot?
User avatar

Joined: Sat Jun 30, 2012 5:37 pm
Posts: 7489
Location: The centre of the universe
Is it still under warranty?

_________________
I'm actually a nice guy and can behave :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jul 30, 2017 4:24 pm 
Offline
New Member
New Member

Joined: Sun Jul 30, 2017 10:07 am
Posts: 13
Location: Southport Merseyside uk
Year: 2015
Color: Brown
Hi m8 no sadly it's ran out of warranty


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jul 30, 2017 4:42 pm 
Offline
New Member
New Member

Joined: Sun Jul 30, 2017 10:07 am
Posts: 13
Location: Southport Merseyside uk
Year: 2015
Color: Brown
Had my bike for nearly 12 month's now have had this problem b4 took it the garage he said he sorted the wires out beneath the screen was good for a while but same problem came back took it back the garage was good for another month problem came back again don't want to go back the same garage think he's messing me about. And I've seen lots of bad reviews on-line Fastline in Preston great Scooter by the way


Last edited by Rooneydavid79 on Sun Jul 30, 2017 4:45 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jul 30, 2017 4:44 pm 
Offline
What's a wot?
What's a wot?
User avatar

Joined: Sat Jun 30, 2012 5:37 pm
Posts: 7489
Location: The centre of the universe
Rooneydavid79 wrote:
Had my bike for nearly 12 month's now have had this problem b4 took it the garage he said he sorted the wires out beneath the screen was good for a while but same problem came back took it back the garage was good for another month problem came back again don't want to go back the same garage think he's messing me about



What exactly is the playing up/problem?

_________________
I'm actually a nice guy and can behave :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jul 30, 2017 4:49 pm 
Offline
New Member
New Member

Joined: Sun Jul 30, 2017 10:07 am
Posts: 13
Location: Southport Merseyside uk
Year: 2015
Color: Brown
Sometimes no power to the indicators same with hazard light's and sometimes when you put the Maine beam on the they sometimes are ok for a bit was putting my hazards on b4 and the light's went sending me around the bend lol appart from this it's a great little Scooter


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 02, 2017 11:57 am 
Offline
What's a wot?
What's a wot?
User avatar

Joined: Sat Jun 30, 2012 5:37 pm
Posts: 7489
Location: The centre of the universe
I'm struggling to help as I don't have hazards on mine. Someone will be along soon.

If it was me I'd start by cleaning the hazard light switch, especially if it's on the same handlebar mounting as the headlights.

I'd start by spraying a contact cleaner into the switch without disassembling. If that doesn't work it take it apart and clean it.

Have you done a visual search for any obvious chaffed or broken wires?

Anyone else??

_________________
I'm actually a nice guy and can behave :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 02, 2017 12:22 pm 
Offline
Forum Benefactor
Forum Benefactor
User avatar

Joined: Tue Nov 13, 2012 5:13 pm
Posts: 3635
Location: Marietta, Ga USA
Year: 2013
Color: red PCX
I don't have hazard lights on mine but do the main headlights and hazard lights share the same fuse? If so you might try changing the fuse, in case there is some problem with the fuse or connection. Otherwise, you could check the connectors for each, especially the ones under the front tire area. They shouldn't be loose because of the type of connectors they are, but they may have some dirt or grit in them.

_________________
Currently own:
Two Red 2013 Honda PCX150s

Givi tall windshield and tailbox on both
Lots and lots of extra lights
Custom seats from Thailand
Bad boy Airhorn on each
Takegawa Lowering Shocks on both


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Aug 04, 2017 12:48 pm 
Offline
New Member
New Member

Joined: Sun Jul 30, 2017 10:07 am
Posts: 13
Location: Southport Merseyside uk
Year: 2015
Color: Brown
Thanks for the advice guy's I've checked the fuses there good now my indicators are not working I've booked it in the Honda dealers for a service and asked them to sort it but I'm not booked in till the 15 august I'll let you know what's update


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Aug 20, 2017 2:38 am 
Offline
New Member
New Member

Joined: Sun Jul 30, 2017 10:07 am
Posts: 13
Location: Southport Merseyside uk
Year: 2015
Color: Brown
Rooneydavid79 wrote:
Thanks for the advice guy's I've checked the fuses there good now my indicators are not working I've booked it in the Honda dealers for a service and asked them to sort it but I'm not booked in till the 15 august I'll let you know what's update

Honda sorted it for me was loose connection on a couple of wires back of screen thanks for all replys


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Like what you see here? Buy the admin a beer! Donate at the link below:

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group. Color scheme by ColorizeIt!